Eline, Charlotte, Kaat en Ismael versterken AP/ART

We verwelkomen alweer 4 nieuwe krachten in het team van AP/ART. We stellen ze graag aan u voor:

Eline Hendrickx 

  • interieurarchitect

Afgestudeerd in juni 2017 als interieurarchitect aan de Universiteit Antwerpen. In haar vrije tijd houdt ze zich graag bezig met sporten, shoppen en reizen. In de winter trekt ze graag naar de bergen om te skiën. Familie en vrienden zijn belangrijk voor haar. Daarom brengt ze graag veel tijd met hen door. Verder gaat ze goedlachs en enthousiast door het leven en geniet ze graag van de kleine dingen.

Charlotte Vanhoof  

  • architect

In 2017 afgestudeerd aan de Universiteit Antwerpen als architect. Ze is gemotiveerd, leergierig en niet bang om haar grenzen te verleggen. Het bereiken van het gewenste resultaat binnen een project geeft haar enorm veel voldoening. Haar vrije tijd brengt ze het liefst door met vrienden en familie of thuis op de boerderij. Tijdens een vakantie kan je haar vaak terugvinden op de skipistes of de après-ski in Oostenrijk.

Kaat Van Den Bergh 

  • architect

In juni 2016 afgestudeerd als architect aan de Universiteit van Antwerpen. Ontspanning vindt ze het dichtst bij de natuur, een vakantie naar de zon, een kampvuur in de tuin samen met vrienden en familie. Daarnaast is ze een grote dierenvriend en houdt ze van paardrijden.

Ismael Aouraghe  

  • projectvoorbereider

Ismael ging in 2006 van start als bouwkundig tekenaar stabiliteit en is sinds oktober 2019 actief bij AP/ART. Hij is gepassioneerd door het vak en alles wat er verband mee houdt. Zijn vrije tijd brengt hij het liefst door met zijn vrouw en drie kinderen. Tovert graag een glimlach op de mensen hun gezicht.

We wensen Eline, Charlotte, Kaat en Ismael veel succes bij AP/ART!

Wil u kennis maken met de rest van ons team? Ga dan naar Wij zijn AP/ART. Of wil u ook bij AP/ART aan de slag? Bekijk dan onze vacatures voor (stagiair) architect of bouwkundig tekenaar.