AP/ART zet in op VR en animatie

In de toekomst zal AP/ART ARCHITECTEN een stap verder gaan teneinde de ontwerpen realistischer te presenteren. Door innovatie en professioneler om te gaan met de software in de huidige CAD-omgeving is het team van AP/ART erin geslaagd om hun klant/bouwheer te laten wegdromen in een virtuele buiten- en binnenomgeving.

Door gebruik te maken van een Virtual Reality simulator worden projecten of omgevingen in minder dan een minuut realistisch gepresenteerd, waardoor de beleving van een toekomstig bouwproject als het ware werkelijkheid wordt.

AP/ART ARCHITECTEN is er van overtuigd dat Virtual Realitiy in de bouwsector in de nabije toekomst niet meer weg te denken is en een perfect middel zal zijn om niet alleen ruimtelijke inzicht te krijgen maar eveneens zal bijdragen om een beeld te genereren hoe een project zal integreren in zijn omgeving.

Zowel promotoren, vastgoedinvesteerders, overheidsinstanties , leveranciers als ontwerpers zullen geprikkeld worden en krijgen dankzij de digitale animatie een klare kijk op het totaalbeeld van de toekomstige situatie.

Wens je in de toekomst gebruik te maken van onze VR-toepassing of wil je enkel van een demo genieten in de VR-room van AP/ART ARCHITECTEN neem dan gerust contact op via lier@apartarchitectuur.be