4 nieuwe krachten bij AP/ART

Alweer 4 nieuwe krachten in het team van AP/ART.
We stellen Kathleen, Amber, Thomas en Annelien graag aan je voor:

Kathleen Nagels

  • architect

In juni 2015 afgestudeerd aan de Universiteit Antwerpen als architect. Is enthousiast, competitief, leergierig, en kan haar creativiteit kwijt in haar werk. In haar vrije tijd leeft ze zich helemaal uit op haar skilatten. Heeft een passie voor reizen naar wondermooie architectuur en natuur - met fototoestel bij de hand - hoewel ze niet lang zonder haar vertrouwde thuis kan.

Amber Goossens

  • stagiair architect

Architecte afgestudeerd aan Sint Lucas Brussel. Een enthousiast en leergierig persoon met voorliefde voor esthetiek. Zelf iets creëren geeft haar echter nog het meeste voldoening. Ze deinst er dan ook niet voor terug om haar handen uit de mouwen te steken. Na de uren is ze een echte bourgondiër. Lekker eten en drinken brengt haar tot rust. Als vooruitzicht staat iets meer van de wereld zien op haar bucketlist.

Thomas De Bruyn

  • projectleider

Streeft er naar om een project met een goede verstandhouding tussen de verschillende partijen te realiseren. Buiten de werkuren omringt hij zich graag met familie of vrienden en vertoeft hij al wel eens op een tennisveld of op een voetbalplein. Een favoriete bezigheid in de winter is genieten van de ski en après ski.

Annelien Keirsmakers

  • facilitaire diensten

Met een glimlach zorgt ze elke dag voor een proper en net kantoor! Als moeder van 5 heeft ze thuis haar handen meer dan vol buiten de werkuren. Verder gaat ze graag iets eten of drinken met vrienden en houdt ze van reizen.

We wensen hen allevier alle succes toe in hun nieuwe functies!

Wil u kennis maken met de rest van ons team? Ga dan naar Wij zijn AP/ART. Of wil u ook bij AP/ART aan de slag? Bekijk dan onze vacatures voor (stagiair) architect en interieurarchitect of projectleider.